Més de 600 persones participen a la cursa solidària 'Metres de vida'


  • Comparteix:

La segona edició de la cursa 'Metres de vida', organitzada per l'AECC Sant Cugat i Teampartners, ha comptat amb la presència de més de 600 participants, amb una recaptació que ha superat els 9.000 euros destinats per a la lluita contra aquesta malaltia. La prova ha estat apadrinada per l'atleta aragonès Eliseo Martín, qui ha realitzat una sessió d'escalfament i s'ha proclamat campió de la cursa en un temps de 22 minuts i 10 segons, mentre que en categoria femenina la guanyadora ha estat Ivet Farriols amb 27 minuts i 53 segons.

Els més de 600 participants han estat el principal èxit de la cursa 'Metres de vida', millorant així els 450 de la primera edició disputada l'any passat. Una prova solidària ja que tots els beneficis van destinats a la lluita contra el càncer de la l'AECC.

La prova d'enguany s'ha disputat en diverses modalitats. Una d'un quilòmetre per als més petits, una de set quilòmetres en format cursa i una caminada en la mateixa distància per aquells que no volien competir.

Xavier Requeno

A nosaltres ens interessa tothom que vol participar, els que volen competir, els que no... fer veure a tots que s'ha de lluitar contra el càncer i portar una vida saludable.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.