Una seixantena de gimnastes del Club Artística Sant Cugat participen del festival de cloenda


  • Comparteix:

El Club Artística Sant Cugat reuneix una seixantena de gimnastes per celebrar el festival de fi de temporada al pav 3 de la Rambla del Celler. Durant l'acte les gimnastes del club han mostrat la seva evolució durant la temporada i han realitzat diferents actuacions davant d'un públic entregat. El club continuarà els entrenaments dues setmanes més quan participarà amb dues de les seves gimnastes al Campionat de Catalunya que es disputarà a Rubí.

El club ha anat evolucionant des del seu establiment a Sant Cugat en el 2014 procedent de Figueres. Actualment en formen part un total de 85 noies d'entre tres i 15 anys. Les més petites i fins els 11 anys, participen en competicions del Consell Escolar, mentre que dels 11 als 15 ho fan a través de la Federació Catalana de Gimnàstica.

El 28 de juny tancaran oficialment la temporada amb la participació de dues gimnastes del club, Maria Záforas i Xènia Aris, les dues de categoria Base 3 Grans, en el Campionat de Catalunya que tindrà lloc a Rubí.

Nuria Palos

D'aquí a dues setmanes anem a Catalunya amb dues gimnastes. Estem molt content de com ha anat la temporada, amb nenes que mai no havíen fet artística i han acabat competint.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.