Diana Krall fa petit el Teatre-Auditori en la seva estrena a Sant Cugat


  • Comparteix:

La cantant i pianista Diana Krall ha fet petit aquest diumenge el Teatre-Auditori amb el concert de clausura de la temporada del 25è aniversari de l'equipament santcugatenc. Amb aquesta actuació, l'artista canadenca de renom internacional s'ha estrenat per primera vegada a Sant Cugat, i ho ha fet amb totes les entrades exhaurides. Gairebé un miler d'espectadors han pogut gaudir durant una hora i mitja del talent d'una de les grans exponents del jazz de l'actualitat i que ha estat guardonada amb cinc premis Grammy i vuit premis Juno.

D'aquesta manera, i acompanyada per Robert Hurst al baix, Karriem Riggins a la bateria i Joe Lovano al saxo, Krall s'ha convertit en la quarta artista internacional que tanca la temporada del Teatre-Auditori dins del format del concert Excepcional, que en les darreres edicions ha portat a la ciutat artistes de renom com Suzzane Vega, Roger Hodgson i The Waterboys.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.