Sant Cugat recorda les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils amb cinc minuts de silenci


  • Comparteix:

Una vuitantena de persones s'ha concentrat aquest divendres davant l'ajuntament per recordar les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils de fa dos anys. Ho han fet amb cinc minuts de silenci on part de l'equip de govern, treballadors del consistori i ciutadans han tingut un record per a les víctimes, dues d'elles santcugatenques, i per a 'l'excel·lent' tasca dels cossos de seguretat, emergències i mossos, ha reivindicat l'alcaldessa accidental, Elena Vila, en el seu parlament.

Vila ha lamentat que hi hagi afectats que sentin que no se'ls ha donat prou suport des de l'administració i ha reiterat que l'Ajuntament està 'a disposició' de les víctimes.

Els atemptats terroristes del 17 d'agost també van afectar Sant Cugat. Entre les víctimes hi havia dues santcugatenques que, a causa de les ferides, van estar ingressades a Mútua Terrassa. Una d'elles va ingressar en primera instància a l'Hospital de Sant Pau, on va rebre l'alta, però va haver de reingressar dos dies després a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital terrassenc.

Elena Vila

Sant Cugat és una ciutat de convivència, de llibertat, de pau i, per tant, volem deixar palès el nostre rebuig cap al terrorisme i deixar palès la nostra solidaritat amb les víctimes i en especial cap a les dues víctimes santcugatenques.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.