Mishima, Gerard de Pablo i Anaïs Vila fan vibrar el públic de la 4a edició del Vincles


  • Comparteix:

Mishima, Gerard de Pablo i Anaïs Vila han tancat la 4a edició del Vincles, festival musical que uneix grups consolidats amb d'altres músics locals que es volen potenciar en el panorama estatal. El festival ha exhaurit les entrades amb més de 200 persones que han omplert el Celler Modernista tan divendres com dissabte, Mishima, que enguany commemora els 20 anys de trajectòria, ha fet les delícies del públic assistent.

Un nou èxit
La 4a edició del Vincles es consolida amb el pas del temps i amb músics consolidats i d'altres que es volen donar a conèixer. Mishima ha estat el plat fort. El grup d'indy pop barceloní ha fet gaudir d'allò més al públic santcugatenc amb un ritme engrescador i molt mogut. 'Ara i res' és el darrer disc i s'ha presentat a la nostra ciutat en una gira que fa el conjunt barceloní. La presència santcugatenca ha estat per Gerard de Pablo que ha compartit escenari amb Anaïs Vila i han cantat temes conjunts amb una molt bona sincronia. Una quarta edició del Vincles que enforteix el panorama català i també la promoció dels músics santcugatencs.


Pavvla i Pol Cortés, actuació de divendres
Divendres va ser el torn de dos santcugatencs, Pavvla i Pol Cortés qui s'estrenava com a solista.

La cantant santcuganteca durant la seva actuació / Foto: Cugat Mèdia
La cantant santcuganteca durant la seva actuació / Foto: Cugat Mèdia
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.