El Junior perd de manera ajustada davant el Polo en el debut al Campionat de Catalunya

El Junior masculí ha perdut (2-3) davant del Polo a la primera jornada del Campionat de Catalunya d'hoquei herba disputat aquest diumenge a l'estrena de la nova gespa artificial de l'estadi Lluís Serrahima. Els barcelonins han marxat al descans amb un 0 a 3, però els blau-i-negres han reaccionat en el darrer quart per acabar maquillant el marcador. Els santcugatencs afrontaran doble jornada el cap de setmana que ve davant l'Egara i el CD Terrassa.

Debut a la banqueta de Joan Vidal a la banqueta del Junior i retorn de Roger Pallarols, extècnic del Junior les dues darreres temporades, com a màxim responsable del Polo. El matx s'ha iniciat de manera frenètica amb gol de Marc Rayné al minut 8. Tot i el gol en contra, el Junior ha disposat de tres ocasions clares, però sense encert. En el segon quart, penal al minut dos de joc que els barcelonins han aprofitat a través del bigolejador Rayné. I els barcelonins han tornat a colpejar de penal còrner a través de Barón que deixava el 0 a 3. A la represa, el Junior ha millorat defensivament, però sense encert final a la porteria rival. El darrer quart ha servit per veure un Junior atrevit que ha marcat dos gols de manera consecutiva. Javi Garcia en aquest penal còrner i Gabi Dabanch després d'aquesta jugada han situat el 2 a 3 que ja no és mouria.