Els Gausacs fan petita la plaça del casal a la trobada castellera de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Els Gausacs han fet petita la plaça del casal de cultura a la trobada castellera de Festa Major de Valldoreix en una de les cites marcades al calendari de la colla santcugatenca. Acompanyats pels Xics de Granollers i els Castellers de Sagrada Família de Barcelona, els camises verdes han descarregat amb solvència el 3 de 8, el 7 de 7 i el 5 de 7. La colla del Vallès Oriental ha completat el 4 de 8, el 2 de 7 i el 3 de 7, mentre que els barcelonins han descarregat el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el 3 de 7.

Amb aquesta actuació a Valldoreix, els Gausacs posen la vista a la següent diada amb l'objectiu de treballar el 4 de 8 i el 2 de 7 per poder-los descarregar, com ha explicat Martí Vinyes, el cap de colla dels camises verdes. Vinyes s'ha mostrat satisfet pel desenvolupament de la trobada a Valldoreix, en la qual els santcugatencs han descarregat el primer castell de 8 del segon tram de temporada.

Els Castellers de Sant Cugat actuaran el proper 29 de setembre amb els Matossers de Molins de Rei i els Castellers de Terrassa a la diada del municipi del Baix Llobregat.

Martí Vinyes




about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.