Tensió entre Mossos i estudiants a una protesta a la UAB


  • Comparteix:

Més de 200 estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) s'han manifestat aquest dimecres pel campus després d'ocupar el rectorat. Més d'una dotzena de dotacions dels Mossos d'Esquadra amb una quarantena d'agents han controlat la protesta, que ha arribat a tocar de l'autopista AP-7. Els agents han arribat a carregar per evitar la col·locació de barricades dels estudiants, que protesten contra la sentència del procés.

Els Mossos vigilen els concentrats / Foto: Cugat Mèdia
Els Mossos vigilen els concentrats / Foto: Cugat Mèdia


Abans de recórrer el campus, un centenar llarg d'alumnes ha ocupat l'edifici del rectorat per exigir 'un posicionament clar' del centre envers la sentència de l'1-O. Davant les protestes d'estudiants, l'equip de govern de la UAB insta a ajornar, en la mesura del possible, les activitats acadèmiques avaluables i d'assistència obligatòria durant tota aquesta setmana.

Imatge dels manifestants / Foto: Cugat Mèdia
Imatge dels manifestants / Foto: Cugat Mèdia


Amb la desocupació del rectorat, la protesta s'ha dirigit cap a un dels accessos de l'autopista AP-7. Allà, s'han viscut els moments de més tensió entre els Mossos i els alumnes, que finalment s'han dirigit a la plaça Cívica on s'ha donat per acabada l'acció de protesta.

A causa de la manifestació, els Mossos han hagut de tallar alguns accessos i Moventis ha anul·lat temporalment les parades de la UAB.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.