Els estudiants protagonitzen el tercer dia de protestes contra la sentència del procés


  • Comparteix:

Els estudiants han estat protagonistes de les mobilitzacions d'aquest dimecres al matí contra la sentència de l'1-O. Una quarantena d'estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) han tallat durant una hora els Túnels de Vallvidrera a l'altura de Mira-sol en sentit Barcelona. L'acció ha estat controlada pels Mossos d'Esquadra, amb suport de la Policia Local, que han tallat els accessos per evitar el col·lapse en el trànsit.

A la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) més de 200 estudiants s'han manifestat aquest dimecres pel campus després d'ocupar el rectorat. Més d'una dotzena de dotacions dels Mossos d'Esquadra amb una quarantena d'agents han controlat la protesta, que ha arribat a tocar de l'autopista AP-7. Els agents han arribat a carregar per evitar la col·locació de barricades dels estudiants, que protesten contra la sentència del procés.

Tall a l'hipòdrom
A més, una cinquantena de persones ha tallat aquest dimecres al vespre durant una hora la rotonda de l'Hipòdrom com a protesta contra la sentència als líders independentistes. L'acció, motivada pel CDR, ha arrencat a la plaça de la Vila amb una columna que ha recorregut Rius i Taulet fins a arribar a la rotonda. A la protesta, encapçalada per una pancarta amb el lema 'Quan la injustícia és llei, desobeir és un deure', s'hi han sentit proclames per la llibertat dels presos i reclamant la dimissió del conseller de l'Interior, Miquel Buch, per les càrregues policials que s'ha produït els darrers dies.

La protesta, on els Mossos han identificat almenys un manifestant, ha tallat un dels punts clau en la mobilitat de Sant Cugat, ja que connecta la ciutat amb Rubí i l'autopista C-16. Els manifestants han posat punt final a l'acció pel seu propi peu cap a dos quarts de deu.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.