L'Handbol Sant Cugat es veu superat per una efectiva Salle Montcada

L'Handbol Sant Cugat ha perdut a casa (30-33) contra La Salle Montcada, en el matx corresponent a la jornada 19 del grup D de la Primera Estatal. Aquest duel directe de la zona baixa de la taula ha començat molt igualat durant els primers compassos de joc, però a les acaballes del primer temps els santcugatencs s'han anat desinflant a base d'atacs sense efectivitat i concessions defensives. A la represa, La Salle ha augmentat la seva diferència fins als set gols, i els de Xavi Vilella han hagut de remar a contracorrent fins al final del partit. Amb aquesta derrota, el Sant Cugat ocupa la dotzena posició de la lliga amb dotze punts, a cinc del descens.

Els vermell-i-negres han fet un jugat un partit molt seriós des de l'inici. El matx ha començat molt igualat amb un intercanvi de cops entre tots dos conjunts. Les incursions ofensives del santcugatenc Bernat Tous han fet molt mal a la defensa de Montcada, que ha tingut dificultats per aturar el seu joc lateral.

A les acaballes de la primera meitat el partit s'ha començat a tòrcer per al Sant Cugat, que ha atacat sense les idees clares i ha comès diverses pèrdues de pilota que han regalat contraatacs letals a La Salle. Els visitants ho han aprofitat per marxar al descans amb un 14 a 17 favorable.

A la represa del partit, els de Xavi Vilella han seguit en la mateixa dinàmica negativa i no han aconseguit despertar per redreçar la situació. Els de Montcada han arribat a establir una diferència de set gols, però en l'últim tram del partit els santcugatencs han tornat a connectar millors possessions i han estat capaços de retallar distàncies fins a tancar el partit amb un marge de només tres gols en contra. El tècnic, Xavi Vilella, ressalta la bona línia de joc, però sense recompensa final.

Aquesta derrota deixa el Sant Cugat en 12 posició amb 12 punts, a 5 de les places de descens. La setmana que ve jugarà contra el Sant Joan Despí, un altre rival directe per la salvació.