El Futbol Sala Sant Cugat es retroba amb el triomf davant del Pineda


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha trencat una ratxa de tres partits sense guanyar a la Divisió d'Honor Catalana gràcies a la victòria contra el Pineda. Els vermell-i-negres han vençut per 7 a 3 després de dominar el partit i anar sempre per davant en el marcador. Amb aquesta victòria, els santcugatencs, que tenen un partit menys, se situen cinquens a 12 punts de les places d'ascens.

La primera meitat ha estat un estira i arronsa entre els dos equips: el Sant Cugat s'ha avançat gràcies a les dianes de Pau Gutiérrez i Josep Puig, però el Pineda ha rascat un gol a partir d'una jugada aïllada. Semblava que els homes de Manel Muñoz s'anirien tranquils als vestuaris gràcies a un gol en pròpia del porter rival, però a menys d'un minut pel final el Pineda ha tornat a retallar distàncies i situar un 3 a 2 al descans.

A la segona part, el Sant Cugat ha jugat amb més comoditat, i els gols han arribat mitjançant el domini de la possessió. Raul Prados ha anotat el 4-2, però el Pineda ha reaccionar per retallar distàncies de nou. L'equip del Maresme volia aferrar-se al partit com fos, i ha arriscat utilitzant un porter-jugador per als atacs.

Però l'aposta els ha sortit malament. El Sant Cugat ho ha aprofitat per sentenciar el matx anotant tres gols en menys de cinc minuts, i situar el 7 a 3 final.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.