El Junior deixa escapar el triomf a la recta final i empata davant el CD Terrassa en un matx gris

L'equip masculí del Junior s'ha quedat a les portes de sumar el primer triomf a la Divisió d'Honor després d'empatar (1-1) davant el CD Terrassa. Els santcugatencs s'han avançat amb gol d'Oriol Salvador en el segon quart, però els egarencs han assolit l'empat a tres minuts del final. Els d'Oriol Torras han tingut el triomf en un penal córner amb el temps exhaurit, però el porter visitant ha desviat el xut. Els blau-i-negres sumen un empat i una derrota en les dues jornades de competició.

Qui perdona ho acaba pagant i aquesta podria ser una de les claus de l'empat del Junior. El matx s'ha inciat amb dos equips ben plantats al terreny de joc. El CD Terrassa ha tingut una ocasió clara per inaugurar el marcador, però el Junior n'ha tingut dues i fins i tot una amb la porteria buida.

Sense punteria s'ha arribat al segon quart on Oriol Salvador ha fet l'1 a 0 en una jugada trenada d'alt nivell. Els egarencs han tingut un penal córner que han desaprofitat. En el tercer quart, tots dos equips han mantingut el tipus sense oferir cap perill a les dues àrees, tot i que el Junior ha estat a punt de marcar el segon en aquest penal córner.

El darrer quart ha estat el de les emocions. El CD Terrassa ha aconseguit l'empat a falta de tres minuts per al final amb una jugada molt embolicada dins de l'àrea.

Els santcugatencs han cercat el triomf i ho han tingut a tocar amb aquest penal córner amb el temps exhaurit. La gran aturada del porter del Terrassa ha evitat la victòria blau-i-negra.

El tècnic, Oriol Torras, creu que l'equip no ha estat bé i exigeix autocrítica per tornar a ser l'equip de la primera jornada.

El Junior visita la propera jornada el camp del líder, l'Egara.

Oriol Torras

Hem començat amb molta angoixa i no hem estat al nivell del partit de l'Atlètic.