Miguel Poveda fa vibrar Sant Cugat amb un doble concert amb entrades exhaurides


  • Comparteix:

El cantaor Miguel Poveda ha fet vibrar Sant Cugat en un doble concert al Teatre-Auditori on ha fet un recorregut pels seus més de 30 anys de trajectòria. Un concert divers però, com a tronc principal, el cant tradicional flamenc, l'estil musical que caracteritza a Poveda. 'Para la libertad', 'Quítame el beso de anoche' i 'El silencio' han estat algunes de les cançons que han fet vibrar, aquest divendres i dissabte, el públic. El cantaor badaloní ha exhaurit entrades en les dues sessions que han tingut lloc a un equipament santcugatenc amb aforament limitat al 50%.

Miguel Poveda va començar la seva carrera musical amb només 15 anys i, des d'aleshores ha viatjat per tot el món amb els seus concerts. En declaracions a Cugat Mèdia, Poveda remarca que "gràcies a la música" ha crescut com a persona i que, aquesta professió, li ha donat "l'oportunitat de viatjar i ser un observador". Una trajectòria que li ha permès construir "el seu caràcter" però, afirma el cantaor, la seva essència "continua intacta".

Restriccions anti-Covid
El Teatre-Auditori és un dels equipaments municipals afectats per les restriccions anti-Covid i les noves mesures anunciades per l'Ajuntament i, per això, l'aforament està limitat al 50% i ha de tancar a les onze de la nit. El doble concert de Poveda s'ha adaptat a aquesta realitat sanitària.

Miguel Poveda

Gràcies a la música he crescut humanament, he pogut viatjar. Sempre he sigut molt curiós sobre el que passa al món i aquesta professió m'ha donat l'oportunitat de viatjar i de ser un observador. Això m'ha transformat i a poc a poc he construït el meu caràcter, però la meva essència continua intacta.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.