La UESC debuta amb derrota abultada davant el Tarragona, gran favorit a l'ascens


  • Comparteix:

L'equip masculí de la UESC ha perdut (55-95) davant el Club Bàsquet Tarragona a la jornada inaugural del grup C 1 de Lliga EBA. Els de Norberto Guerra només han plantat cara al primer quart, però després s'han vist superats pels tarragonins que han demostrat la seva superioritat a la pista. Els vermell-i-negres visiten la propera jornada la pista de l'Olivar aragonès.

El Club Bàsquet Tarragona és un dels favorits per pujar de categoria i té una de les millors plantilles del grup. El partit només ha tingut equilibri i emoció en el primer quart amb un 18 a 23 a favors dels visitants. A partir d'aquest període, els visitants han demostrat la seva qualitat tant en el joc interior, domini de cistella, com des de la línia exterior.

Els santcugatencs han anat encaixant punts i ampliant la diferència al lluminós a cada quart. La superioritat tarragonina s'ha fet evident amb el pas dels minuts fins als 40 punts de diferència final.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.