La ciutat homenatja amb la medalla del Pi d'en Xandri a la centenària Avelina Fortes


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, ha felicitat aquest dimarts a Avelina Fortes pel seu 100 aniversari. L'alcalde, que ha estat acompanyat de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha obsequiat aquesta santcugatenca amb la medalla del Pi d'en Xandri, en un acte que ha tingut lloc al domicili de l'homenatjada i en presència de la seva filla i una veïna.

Avelina Fortes és originària de Galícia i es va traslladar a viure a Sant Cugat fa sis anys després de passar una temporada vivint a Banyoles. L'homenatjada es va traslladar a Sant Cugat després que la seva neta decidís instal·lar-se a la ciutat. Fortes gaudeix amb 100 anys d'un bon estat de salut i ha dit que els seus secrets són menjar poc i caminar.

Escoltem Avelina Fortes.

Avelina Fortes

Tinc que portar un bastó però camino i ho faig sense ulleres perquè al carrer no m'he acostumat a portar ulleres.

L'acte de celebració ha consistit en l'entrega de la medalla del Pi d'en Xandri, juntament amb un diploma acreditatiu. La celebració s'ha tancat amb un brindis amb cava.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.