José Carlos Martínez repassa la dansa clàssica amb les joves promeses


  • Comparteix:

Una trentena d'alumnes i professors de dansa de diverses escoles de l'àrea metropolitana de Barcelona han gaudit d'una classe magistral de ball amb el director de la Compañía Nacional de Danza, José Carlos Martínez, aquest diumenge al Teatre-Auditori. Els participants han practicat exercicis i han repassat els passos bàsics i d'altres més elaborats de la mà d'un dels coreògrafs més importants de l'Estat espanyol.

Després d'un llarg i rigorós escalfament, els assistents han practicat diversos passos seguint les directius de Martínez, que des del setembre passat ocupa el càrrec de director artístic a la Compañía Nacional de Danza. Acompanyat de la música d'un pianista, el director de l'agrupació ha organitzat diversos exercicis d'uns dos minuts de durada per practicar diversos passos de la dansa clàssica. En total, la classe ha durat prop d'una hora i mitja amb un breu descans.

Alguns dels participants han explicat a Cugat.cat que oportunitats com aquesta s'han d'aprofitar per mantenir-se en forma i aprendre coses noves.

Dansaires

Els professors de dansa hem d'estar a l'aguait del què passa en aquest món. / M'agrada mantenir-me en forma i he vingut per aprendre noves coses.


Martínez i la seva companyia de dansa han ofert aquest cap de setmana a Sant Cugat, coincidint amb la representació del seu darrer espectacle, diverses activitats com un assaig obert al públic que ha aplegat prop de 500 persones.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.