Pilar Gefaell serà filla predilecta de la ciutat


  • Comparteix:

La col·laboradora de Cugat.cat i de diverses iniciatives ciutadanes Pilar Gefaell serà filla predilecta de la ciutat. Ho ha anunciat l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant la cerimònia dels premis Ciutat de Sant Cugat. Gefaell va morir al gener amb 48 anys d'edat.

Conesa ha explicat els motius pels quals proposa que Gefaell sigui filla predilecta de Sant Cugat.

Mercè Conesa

Recollim el testimoni del jurat per reconèixer la tasca de Pilar Gefaell. Proposem que sigui filla predilecta de la ciutat.




Durant la seva trajectòria a la casa, Gefaell ha estat una de les veus més representatives de l'emissora en protagonitzar bona part de les falques i programes com 'Pares i nins'. La seva vessant educativa també ha estat significativa a la ciutat, ja que ha estat membre de l'AMPA de l'escola Collserola i ha impulsat diverses iniciatives a través dels Plans Educatius d'Entorn.

En la seva darrera etapa professional, la col·laboradora estava al capdavant de l'àrea comercial de Cugat.cat, que compaginava amb el doblatge de pel·lícules, una faceta que va iniciar de ben jove.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.