La Generalitat condiciona l'Hospital Vicente Ferrer a la millora econòmica


  • Comparteix:

La construcció de l'hospital de referència per a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, l'Hospital Vicente Ferrer, haurà d'esperar, com a mínim, fins una millora de la situació econòmica del govern. El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha explicat aquest divendres que la prioritat de la Generalitat és mantenir el sistema sanitari i aquelles inversions necessàries com el Centre d'Atenció Primària (CAP) Turó de Can Mates. Fins la millora de la conjuntura econòmica, la conselleria de Salut estudia concertar serveis, tot i que segons criteris d'atenció i no de proximitat.

D'aquesta manera, el conseller ha respost algunes de les reivindicacions del municipi en matèria de salut. Ruiz ha explicat que les prioritats del govern són mantenir el sistema sanitari actual i aquelles inversions molt necessàries.

Tot i així, el conseller de Salut, Boi Ruiz, no descarta poder concertar serveis amb altres centres com el Capio Hospital General (HGC) en funció de la demanda.

Boi Ruiz

El Capio Hospital General de Catalunya ja té serveis concertats i de moment ens en sortim, però tot és revisable en funció de la demanda.

De moment, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha sol·licitat a la conselleria de Salut que els CAP de la ciutat tinguin en un futur més especialitats per evitar el desplaçament d'usuaris a Rubí, i la creació d'un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) que reforci el servei existent al CAP La Mina.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.