L'Handbol Sant Cugat empata i necessita un punt per pujar de categoria

L'Handbol Sant Cugat empata (24-24) a casa contra el la Salle Bonanova a la penúltima jornada del playoff d'ascens a Lliga Catalana. En un partit molt intens, els santcugatencs aconsegueixen el gol de la igualada en el darrer segon i amb un empat contra el Molins de Rei a l'última jornada en tindran prou per aconseguir l'ascens.

El pav3 de la rambla del Celler s'ha omplert d'aficionats vermell-i-negres i del la Salle Bonanova que, conscients que una victòria donava l'ascens als seu equips, no han volgut perdre's aquest important partit. El primers minuts han vingut marcats per l'encert defensiu de tots dos conjunts, que han tingut moltes imprecisions en els llançaments. Després del domini inicial dels santcugatencs, els barcelonins han donat la volta al marcador i han marxat al descans amb un gol per sobre (11-12).

El segon temps ha començat amb un Handbol Sant Cugat que ha jugat els seus millors minuts i ha aconseguit donar la volta al marcador. Però poc a poc els barcelonins han anat escurçant diferències de nou per arribar al final amb opcions d'endur-se el triomf, tenint un avantatge de dos gols. Semblava que el matx queia de banda dels de Barcelona però en el darrer minut de partit una bona defensa i un gran encert en atac ha permés empatar al santcugatenc Quim Sabrià en el darrer segon de partit.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, comenta la intensitat del partit.

Javier Fernández

Sabíem que el partit era difícil i hem fet el mateix resultat que a l'anada. Guanyant ja hauríem pujat i hem d'esperar a la setmana vinent.

Amb aquest empat tots dos conjunts es queden igualats a 18 punts al capdavant de la classificació, seguits del Sabadell Handbol i l'Handbol Sant Vicenç, que en tenen 17. Quatre equips per tres places d'ascens, i un Handbol Sant Cugat que amb un empat davant l'Handbol Molins de Rei a la darrera jornada en tindria prou per obtenir l'ascens. Els santcugatencs no pujarien si perden contra els molinencs i el Sabadell Handbol guanya contra el la Salle Bonanova.