El SantCu goleja el Turó de la Peira i fa un pas de gegant cap a la Primera Catalana


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport guanya el Turó de la Peira (5-0) en el partit d'anada de la promoció d'ascens i posa peu i mig a Primera Catalana. Un gol de Claudio ha obert la llauna del partit i Burgos en dues ocasions ha ampliat la distància abans de la mitja part. En la represa Djailson i Abdul han arrodonit la victòria santcugatenca en un partit marcat per aldarulls a la grada que ha requerit presència policial.

Victòria de prestigi del Sant Cugat Esport (5-0) davant del Turó de la Peira en el partit d'anada de la promoció d'ascens a Primera Catalana. En una ZEM Jaume Tubau plena de gom a gom amb aproximadament 500 persones, el conjunt vermell-i-negre ha realitzat un partit molt complert que els acosta molt a l'ascens de categoria. Després d'una primera mitja hora de tempteig on els dos equips han estat molt imprecisos, el Turó ha tingut la primera ocasió clara amb un xut creuat de Mula. Pocs minuts després, després d'una centrada d'Abdul, Claudio ha fet la primera diana santcugatenca amb una rematada de cap ajustada al pal. Els visitants no han abaixat el cap i dos minuts després han tingut l'empat a les botes de Mula que ha rematat al pal.

Els locals s'han refet de l'ensurt de la millor manera. Burgos ha recollit un mal refús del porter Peque i ha fet el segon gol del SantCu amb un xut des de la distància. Quan es complia el minut 45, una agressió dins l'àrea d'Olías sobre Abdul ha significat l'expulsió del jugador del Turó i un penal a favor que Burgos ha transformat fent el seu segon gol, i el tercer del Sant Cugat.

A la represa, els vermell-i-negres han endarrerit les línies i han cedit més ocasions al Turó de la Peira. Jimmy ha estat a punt de ratallar distàncies després d'una errada d'Uri però Jota ha esmentat l'error del defensa. En el contraatac posterior, Djailson ha aprofitat una excel·lent passada de Burgos per fer el quart gol que posava les coses molt de cara als santcugatencs. En el minut 64, l'àrbitre ha hagut d'aturar el partit per uns incidents a la grada entre les dues aficions. Els insults entre alguns dels aficionats han estat aturats per la policia i han refredat el futbol dels dos equips. El partit s'ha reprès i quan passava un minut del temps reclamentari, Abdul ha completat la golejada amb un contraatac del SantCu. L'única nota negativa del bon resultat dels locals ha estat l'expulsió de Rius per doble targeta groga.

El tècnic del Turó de la Peira, Gerard Albadalejo, analitza el partit.

Gerard Albadalejo

La clau és que en 10 minuts hem perduts els papers, però en el minut 35 anàvem 0 a 0.

Per la seva banda el tècnic del Sant Cugat Esport, Jose Luis Duque, destaca la importància del resultat obtingut.

Jose Luis Duque

Anem amb un molt bon avantatge. Ara només podem perdre-ho nosaltres.



El Sant Cugat Esport i el Turó de la Peira es tornaran a veure les cares, dissabte de la setmana que ve a dos quarts de vuit de la tarda.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.