El PHSC guanya el Manlleu en un matx molt intens i emocionant fins el final

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) venç (4-3) el CP Manlleu en el seu debut a la Primera Divisió. Els santcugatencs s'han imposat en un matx molt igualat i en el que s'han mostrat molt més efectius cara porteria amb dos gols de Pablo Aguarón, de Marco Aguarón i Eloi Gaspar.

El matx ha començat amb un Manlleu que ha portat el ritme del joc en els minuts inicials, mentre que els vermell-i-negres sortien al contraatac buscant sorprendre. Així ha arribat el primer gol de Marco Aguarón per als santcugatencs en el minut quatre. Un gol que ha donat tranquil·litat als locals que han igualat les forces i han passat a controlar el matx. En el minut 11, Eloi Gaspar ha fet el segon per als locals per deliri d'un pav 2 ple de gom a gom que ha vist els millors minuts dels santcugatencs.

A la represa, els visitants han retallat distàncies només començar amb un gol de Jordi, però de nou el PHSC ha marcat mitjançant Pablo Aguarón. En el segon temps el matx ha guanyat en intensitat amb tots dos conjunts buscant la porteria contrària en ràpides jugades. El Manlleu ha posat nerviosa a l'afició santcugatenca amb un segon gol d'Aleix, però de nou Pablo Aguarón ha marcat fent el quart a pocs minuts del final. Semblava que aquest gol sentenciava el partit, quan Aleix ha fet el tercer del Manlleu a falta de minut i mig. Els visitants han jugat de cinc per intentar tenir superioritat numèrica i fins i tot han fallat un penal que hauria suposat l'empat.

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jordi Raga, destaca l'encert dels seus homes de cara a porteria.

Jordi Raga

El partit ha estat molt igualat en tot moment i potser hem estat més resolutius. Confio molt en tots els meus jugadors i si fem canvis no es nota.

La següent jornada el Patí Hoquei Sant Cugat visita la pista del Patí Vilafranca.