El SantCu aconsegueix empatar per allunyar-se de les places de descens

El SantCu empata (0-0) davant el Lloret CF en la sisena jornada del grup 1 de Primera Catalana a la ZEM Jaume Tubau. Els santcugatencs han plantat cara als de Lloret, que es troben en la quarta posició, i els de José Luis Duque sumen amb aquest empat set punts per allunyar-se de la zona de descens.

El SantCu ha signat una bona actuació per aconseguir sumar un punt davant d'un dels equips més forts de la competició. La primera part del partit ha estat molt igualada amb intercanvi d'ocasions de tots dos equips.

La segona ha estat molt diferent de la primera. Els santcugatencs han dominat el joc i les ocasions de gol. El SantCu ha tingut opcions clares per endur-se el partit, però la falta de punteria ha estat clau per no aconseguir foradar la porteria del Lloret. En el minut 82 l'equip santcugatenc s'ha quedat amb 10 jugadors per la expulsió de Bonamich per doble targeta groga. En temps afegit, Djailson ha tingut la ocasió més clara del partit per aconseguir el gol de la victòria, però el davanter del Santcu ha fallat en l'u contra u davant el porter del Lloret Gianni.

El técnic, José Luis Duque valora positivament el punt aconseguit, però es queda amb un mal sabor de boca per les ocasions malgastades.

Jose Luis Duque

Ens queda mal sabor de boca per l'última ocasió de Djailson, però és un punt i tot el que sigui sumar es bó.

Els nous fitxatges Jonnhy i Raventós han signat una bona actuació. L'altra última incorporació, Tudó, ha jugat només els 10 últims minuts de partit. Els santcugatencs se situen en la 12a posició amb set punts de 18 possibles, i juguen la propera jornada com a visitant davant el Ripollet.