El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení presenta candidatura de favorit


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení debuta amb victòria a Primera Nacional en superar (5-2) el CH Mataró en la primera jornada. Les vermell-i-negres han anat sempre per davant en el marcador i han demostrat que són un dels equips a batre aquesta temporada. Els gols santcugatencs els han fet Judith Navarro, Blanca Soldevilla, Maria Serrallonga i Maria Rosa Tamburini, aquesta última per partida doble.

L'inici de l'enfrontament entre dos dels equips més potents de la categoria ha començat amb un seguit d'atacs de tots dos conjunts. En el minut 7, Judith Navarro ha estrenat el marcador després d'una errada de la portera visitant i sense temps de reacció Maria Rosa Tamburini ha culminat un contraatac amb el segon. L'avantatge de dos gols però, només ha durat uns segons, els que ha trigat la visitant Juliana Chiva en fer el primer gol del Mataró. Amb el 2 a 1 les del Maresme han jugat els seus millors minuts, però poc a poc el PHCSC ha tornat a agafar les regnes del partit i han anotat el tercer quan quedaven 5 segons pel descans. Als tres minuts de la segona part, Maria Serrallonga ha anotat el quart gol local que ha donat la tranquil·litat momentània perquè un altre cop Juliana Chiva ha escurçat distàncies. En els últims minuts el partit s'ha anat escalfant, Maria Rosa Tamburini ha fallat un penal, però ha corregit el seu error anotant el cinquè i definitiu gol a 38 segons pel final.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Robert Rué,

Robert Rué

Encara ens falta una mica de fluïdesa en joc d'equip, però hem aprofitat les contres. Ens falta dominar el joc de manera continuada, però hi estem treballant.



La setmana vinent el Patí Hoquei Club Sant Cugat visita la pista del Voltregà B.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.