Un Patí Hoquei Club Sant Cugat sense prémer l'accelerador supera l'Olesa


  • Comparteix:

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (4-2) el Club Olesa Patí a la tercera jornada de Nacional Catalana. Amb aquest triomf les santcugatenques sumen tres victòries en tres partits i es perfila com el màxim favorit de cara a l'ascens de categoria. Elisenda Gassó, Anna Espriu, Maria Rosa Tamburini i Blanca Soldevila han estat les autores dels gols davant l'Olesa.

Partit de tràmit per al femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat que sense despentinar-se ha superat el Club Olesa Patí. Les santcugatenques han dominat durant tot el partit i quan només s'havien jugat set minuts Elisenda Gassó ha obert el lluminós. Tot i això, en la següent jugada les visitants han aconseguit empatar. Amb l'empat s'ha arribat al descans i només començar la segona part, en dues jugades el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha obert una escletxa gràcies als gols d'Anna Espriu i Maria Rosa Tamburini. Ja ben entrada la segona part, l'Olesa ha retallat diferències en una jugada individual. La vermell-i-negra Blanca Soldevila ha marcat el definitiu gol que sentenciava el partit. El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Robert Rué, creu que tot i la victòria, les vermell-i-negres no han fet un bon partit.

Robert Rué

A la primera part hem intentat anar-les a buscar ,però no hem estat segures en defensa. A la segona part els dos gols ens han donat tranquil·litat.

La propera jornada el femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat visitarà el SHUM Maçanet.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.