El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya el Mataró amb un gran Pablo Aguarón


  • Comparteix:

El conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (4-2) el Club Hoquei Mataró en la tercera jornada de Primera Divisió. Tres gols de Pablo Aguarón i un de Marco Aguarón han donat al triomf als santcugatencs que han disposat de diverses ocasions per sentenciar abans el partit. Amb aquest resultat, els vermell-i-negres sumen la segona victòria de la temporada.

Gran victòria del Patí Hoquei Club Sant Cugat davant un Mataró que arribava al pav 2 de la rambla del Celler invicte. Els de Jordi Raga han jugat una primera part gairebé perfecte, en què defensivament no han donat opció als del Maresme. Al minut sis de joc ha arribat el primer gol de Pablo Aguarón, i quan encara no s'havien jugat 10, el mateix jugador ha marcat el segon. Abans, del descans, de nou Aguarón ha fet el tercer. A la represa però, el guió del partit ha canviat i el Mataró ha sortit en busca del gol que els fiqués dins del partit. Un gol que ha arribat mitjançant Florenza. L'alegria per als visitants però, ha durat poc perquè Marco Aguarón ha anotat el quart. Amb aquest marcador el Mataró ha buscat el segon gol. Un fet que ha provocat diverses ocasions a favor dels santcugatencs per a sentenciar el partit. Al final però un xut novament de Florenza ha suposat el 4 a 2 final. L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jordi Raga, es mostra satisfet amb el triomf, tot i que lamenta no haver sentenciat abans.

Jordi Raga

Ens ha sortit una primera part molt seria. Llàstima les oportunitats que hem tingut. Hauríem acabat amb el partit. A la segona part ells han apretat més.

La propera jornada el Patí Hoquei Club Sant Cugat visita la pista del Raspeig.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.