El Patí Hoquei Sant Cugat signa un quatre de quatre de victòries a Nacional Catalana

El Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) femení guanya (4-1) davant el Shum Maçanet a la quarta jornada de Nacional Catalana. Les santcugatenques continuen invictes i liderant la categoria amb un inici de lliga brillant.

Partit gloriós per al Patí Hoquei Club Sant Cugat femení que ha sumat la quarta victòria consecutiva de la temporada. Les santcugatenques han jugat amb molta intensitat i pràcticament han anul·lat a les seves rivals. Al minut 2 de la primera meitat Maria Rosa Tamburini ha marcat el primer gol del conjunt local però, dos minuts després, la jugadora del Shum Maçanet Cèlia Roura ha anotat el gol de l'empat. El PHCSC no s'ha donat per vençut i ha seguit lluitant per avançar-se al marcador. Així ha arribat el gol de les santcugatenques al minut 10 de la primera meitat a mans de Judit Navarro. A dos minuts del final del primer període, Anna Espriu ha marcat el 3-1.

A la represa, el PHCSC ha mantingut l'alt nivell de la primera meitat. A les jugadores del Shum Maçanet els ha costat molt arribar a porteria i han tingut poques ocasions de gol. Les santcugatenques han sabut aturat l'atac de les seves rivals i fer un contraatac ràpid i efectiu. Al minut 16 de la segona meitat, Maria Rosa Tamburini ha marcat el darrer gol del matx amb un xut de falta directa sentenciant així el partit.

El tècnic del PHCSC, Robert Rué, creu que no ha estat un partit fàcil i es mostra content amb el resultat.

Robert Rué

Ens ha costat una mica però hem fet un bon partit. Hem tingut un bon ritme i estic molt content amb el resultat.

El PHCSC lidera la classificació amb quatre victòries en quatre partits. El proper matx que disputen les santcugatenques és el dissabte vinent contra el Club Patí Manlleu B.