Ple absolut per veure l'espectacle infantil 'Cantamúsicos' al Teatre la Unió


  • Comparteix:

'Cantamúsicos' ha omplert de gom a gom el Teatre la Unió aquest dissabte amb un espectacle musical que ha encisat petits i grans. Cançons infantils clàssiques, els personatges d'animació més famosos i la comèdia han estat els ingredients per engrescar el públic que ha ballat, cantat i rigut de valent durant tota la representació. En acabar l'actuació els assistents han conegut els protagonistes del muntatge de la companyia Panete.

Cançons clàssiques com 'Vamos de paseo', 'En un bosque de la China' i 'Hola don Pepito', entre moltes d'altres, han omplert de música i dansa el Teatre la Unió, on no hi cabia ni una agulla. El membre de la companyia Panete, responsable del muntatge, Juan Cristo, ha explicat que animen grans i petits a cantar i ballar per convertir el públic en protagonista de l'espectacle.

Juan Cristo

És un espectacle interactiu i divertit. Més que infantil és familiar perquè participen nens i pares. És digne de veure.

Heidi, Mickey i Minnie, Phineas i Ferb, els barrufets i els protagonistes de 'Toy Story' i 'Madagascar'. Tots ells s'han passejat per l'escenari del Teatre la Unió fent les delícies dels nens i nenes. Cristo ha explicat que es tracta d'ajuntar tots els ingredients perquè els menuts passin una bona estona.

Juan Cristo

Nosaltres els fem somriure, transmetem felicitat als nens. Les cançons són antigues i els nens no les coneixen però els les ensenyem i fem que passin una bona estona.

La companyia ha ofert dues sessions de l'espectacle, al final de les quals els assistents s'han fotografiat al costat dels protagonistes i els han pogut demanar autògrafs.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.