El cuer fa suar de valent al femení del Patí Hoquei que guanya per la mínima

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (2-1) contra el CH Sant Feliu a la 9a jornada de Nacional Catalana. Les santcugatenques han acusat l'aturada nadalenca i no han estat molt encertades tot i la victòria. El conjunt vermell-i-negre continua líder amb 27 punts.

Les noies de Robert Rué no han fet un dels partits més brillants de la temporada i han notat els dies de vacances. Només en el segon temps han tingut el control del partit sent els primers minuts un matx trencat amb contraatacs per totes dues bandes. Les visitants s'han avançat amb un gol en el primer minut al que ha respost Blanca Soldevila als quatre minuts. En el primer temps no hi ha hagut gaires ocasions i amb empat a un gol s'ha arribat al descans.

En el segon temps el Patí Hoquei Sant Cugat s'ha fet amb el control del matx i ha tingut diverses ocasions amb una Maria Rosa Tamburini molt incisiva que ha fet dos pals però no ha aconseguit cap gol per primera vegada aquesta temporada. Qui si ha estat encertada cara porteria ha estat Elisenda Gassó, que ha fet el gol de la victòria en el minut set del segon temps aprofitant un rebuig de la portera visitant. Amb el gol en contra, les visitants s'han estirat en busca de l'empat però no han estat capaces de tornar a marcar, quedant-se els tres punts al pav 2 de la Rambla del Celler.

Robert Rué

Hem tornat de vacances i el primer partit costa. Ens ha complicat el primer gol d'elles i ens ha costat fer gol, però a partit d'aquí hem tirat endavant.

La següent jornada les santcugatenques visiten la pista de l'Sferic Terrassa B, equip de la part mitja de la taula.