Els adjudicataris de la promoció de lloguer protegit de Can Mates ja viuen als pisos


  • Comparteix:

La darrera promoció de pisos de lloguer general de l'empresa municipal d'habitatge Promusa, fruit d'un conveni amb la promotora Altamira Real State, ja han estat lliurats als seus inquilins. Es tracta de dos edificis situats en dos solars del barri de Can Mates, propietat d'Altamira, que tenen 86 habitatges d'entre una i tres habitacions i que han estat construïts per l'empresa Inbisa. És la primera vegada que Promusa signa un acord amb un promotor privat. L'adjudicació d'habitatges s'ha fet a través d'un sorteig celebrat l'abril del 2012.

El regidor d'Habitatge, Raül Grangé, ha assegurat a Cugat.cat que des del consistori s'estan cercant noves fórmules per aconseguir crear més habitatges protegits de lloguer a la ciutat.

Raül Grangé

Es pràcticament impossible fer habitatge de lloguer. La manera és buscar solucions amb bancs i entitats com aquesta. Estem explorant altres vies.

Aquesta promoció situada entre els carrers Josep Tarradellas i Antoni Solanell compta amb 86 habitatges d'entre una i tres habitacions, amb aparcament i traster vinculats. Els preus de lloguer general oscil·len entre els 441 euros i els 688, amb l'IBI i les despeses de comunitat incloses. El pressupost final de l'obra és de set milions d'euros.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.