Optievents neix amb la voluntat de consolidar-se a l'Estat espanyol en un any


  • Comparteix:

La plataforma gratuïta de gestió d'esdeveniments per a empreses, Optievents, ja ha aconseguit 50.000 pàgines vistes i 3.000 proveïdors i espera acabar l'any consolidant-se a l'Estat espanyol i fer-ho amb un milió de pàgines vistes l'any. L'empresa santcugatenca, amb seu a EsadeCreapolis, s'ha presentat en societat aquest dijous a l'Auditori d'aquest espai destacant el puntal d'Optievents: l'optimització. El padrí de la companyia, l'economista Leopoldo Abadía, ha subratllat la necessitat d'emprendre per sortir de la crisi. La idea d'Optievents va néixer fa dos anys i va ser el projecte guanyador del concurs Yuzz.

Optievents té un portal web que permet en quatre passos sol·licitar totes les vessants de les quals necessita un esdeveniment: indicar les necessitats, sol·licitar un pressupost, controlar l'agenda i les tasques i, per últim, gestionar els convidats. L'empresa amb seu a EsadeCreapolis es va materialitzar ara fa un any.

Una de les seves fundadores, Cristina Fargas, ha explicat que ara l'empresa compta amb 50.000 pàgines vistes i 3.000 proveïdors i que esperen que en un any arribin a un milió de pàgines vistes. Fargas també ha subratllat que una de les idees principals d'Optievents és l'optimització de la gestió del temps.

Cristina Fargas

És la innovació que hem tret en la recerca de proveïdors perquè optimitzem temps i recursos econòmics. Optimitzar temps vol dir optimitzar recursos econòmics perquè tens temps per a altres coses.

L'empresa té 12 treballadors amb perfils força diversos i, gràcies al seu continuat creixement, espera arribar a donar feina a una vintena de persones. L'economista Leopoldo Abadía és el padrí de la companyia i ha destacat que l'emprenedoria és vital per sortir de la crisi i ha afegit que qualsevol moment és bo per tirar endavant una idea.

Leopoldo Abadía

Una pregunta que em fan sovint: amb el xàfec que cau és el moment de tirar endavant una empresa. En qualsevol moment. Quan m'ho van proposar vaig dir que sí sense dubtar-ho.

Guanyar el concurs Yuzz per a joves emprenedors va permetre a Optievents perfilar la idea i veure la viabilitat del projecte: la necessitat en el mercat i la seva demanda.

Optievents té previst treure al mercat una aplicació per a mòbil que permeti portar l'organització de l'esdeveniment a sobre per poder consultar-la en qualsevol moment.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.