El primer santcugatenc de l'any rep la distinció de la ciutat


  • Comparteix:

El guanyador del concurs de Cugat.cat 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', Sergi Fernández Lahoz, ha tingut una recepció a la sala de plens de l'Ajuntament aquest divendres, a la una del migdia. Aquest tradicional acte, presidit per l'alcaldessa, Mercè Conesa, serveix per atorgar a la família del nadó els regals com a guanyador de la iniciativa, que ha comptat amb el suport de Catalana Occident i diversos comerços locals.

En Sergi va ser el primer nadó del 2013 inscrit al Registre Civil de la ciutat i el guanyador de la iniciativa 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', que obsequia la família del nadó amb un lot de productes.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, considera aquest acte molt representatiu, ja que simbolitza el compromís de la ciutat amb la infància.

Mercè Conesa

És un dia important i volem simbolitzar que som una ciutat compromesa amb la infància. Diversos comerços i entitats del municipi s'han integrat per ajudar la família a pujar el nou nadó

En Sergi va néixer al Capio Hospital General de Catalunya (HGC) l'11 de gener, a les quatre de la matinada. És el segon fill de Víctor Fernández i Maria Pilar Lahoz, que fa 14 anys que viuen a Sant Cugat.

La mare del nen ha explicat la sorpresa que va suposar guanyar el concurs.

Maria Pilar Lahoz

El meu marit em va dir que era el primer nen registrat. És com si ens hagués tocat la loteria.

Catalana Occident, Eroski, Donna, Vins Noé, Pastisseria Sàbat, Diari de Sant Cugat, Punt Fresc, Més Marcs, Sant Cugat Hotel & Restaurant, Boy or Girl i Sant Cugat Comerç (StC) són les empreses i comerços que han col·laborat en aquesta tretzena edició del premi omplint de regals la cistella que s'ha endut la família Fernández Lahoz.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.