L'empresa Icaria estrena nova seu a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'empresa santcugatenca Icaria ha inaugurat aquest divendres les seves noves instal·lacions ubicades a l'edifici Europa del carrer de Pau Vila. L'estrena representa un nou impuls de la companyia, que es trasllada després d'experimentar un increment important dels seus negocis el darrer any. Icaria, dedicada a la logística del transport per a grans empreses, amplia així l'espai de les seves oficines amb l'objectiu de seguir creixent.

Icaria va néixer el 2008 a Sant Cugat i s'ubicava fins fa poc al Trade Center. L'espai, però, ha quedat petit davant el creixement experimentat els últims anys, motiu pel qual han decidit traslladar-se a l'edifici Europa del carrer de Pau Vila. Amb aquesta mudança, l'empresa obté unes oficines pròpies i referma la seva consolidació a la ciutat.

Icaria proporciona serveis automobilístics per a camioners i transportistes, i també disposa d'una petita flota de vehicles per distribuir productes de grans empreses. Segons el director executiu de la companyia, Francisco Borrego, la ubicació de Sant Cugat els permet estar a prop de Barcelona i de les principals autopistes catalanes.

Paco Borrego

Sant Cugat està molt a prop de Barcelona i ens proporciona accés als principals punts de Catalunya.

L'acte d'inauguració de les noves oficines ha comptat amb la presència del tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, que ha destacat l'arrelament d'Icaria a Sant Cugat i la seva capacitat de fer front al context econòmic.

Carles Brugarolas

És una sort que les empreses creixin. És un negoci arrelat a la nostra ciutat i ara per ara és el que necessitem.

Icaria té una plantilla d'11 persones a la ciutat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.