El Patí Hoquei masculí venç el líder, el Vilafranca, en un partit vibrant


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculina fa vibrar la seva afició amb un triomf trepidant (4-2) sobre el líder de la Primera Divisió, el CP Vilafranca. En un partit que ha tingut de tot, el pav 2 de la Rambla del Celler ha rebut l'exequip de Pablo Aguarón, de Roger Riba i d'un Brandon Carrara que ha estat el protagonista amb tres gols. Aquest resultat constata el bon inici d'Albert Zanón a la banqueta dels vermell-i-negres, i malgrat que el Patí Hoquei no es mou de la setena plaça, s'apropa a una zona d'ascens que és ara a sis punts.

Albert Zanón no podia començar de millor manera la seva trajectòria al pav 2 de la Rambla del Celler. Després de l'empat en el seu debut a la pista del CP Manlleu, l'èpica, l'afició i la capacitat de lluita s'han donat cita al pav 2 per superar tot un líder, el CP Vilafranca. Malgrat la motivació d'Aguarón, Riba i Carrara, i més tenint en compte que s'enfrontaven al seu exequip, han estat els visitants els que s'han avançat primer en el marcador. Joan Vázquez ha avançat el Vilafranca després d'uns primers instants de bastanta igualtat en el joc, i el gol ha semblat esperonar el Patí Hoquei, que amb ràpides transicions i amb agressivitat en defensa ha passat a dominar el partit i tancar el rival a darrere. La bona sintonia en el joc s'ha culminat amb una gran jugada individual de Roger Riba, que ha assistit Pablo Aguarón per fer l'empat. Els de Zanón no han culminat la remuntada, i han desaprofitat un bon contraatac que s'ha convertit en el segon gol visitant. Joan Vázquez ha fet també el segon del seu compte particular, i amb aquest resultat s'ha arribat al descans. El segon temps arribava la gran festa santcugatenca. Un Patí Hoquei bolcat a l'atac i confiat de les seves opcions ha passat els moments més complicats quan Eloy Gaspar ha estat exclós. Ara bé, l'equip ha aguantat la inferioritat, i ha acabat empatant per mitjà de Brandon Carrara, que ha començat el seu recital personal. Quan mancaven quatre minuts de nou Carrara ha fet embogir el pav 2, que ha vist com el santcugatenc posava per davant el Patí Hoquei. A 53 segons per acabar el partit, el 3 del conjunt vermell-i-negre ha fet el tercer per arrodonir la festa local. El tècnic de l'equip, Albert Zanón, destaca que el triomf té un efecte psicològic en els seus jugadors.

Albert Zanón

Necessitàvem recuperar sensacions i també l'estat d'ànim.



Amb aquests tres punts els de Zanón en sumen 20 i no es mouen de la setena posició, però en canvi retalla distàncies amb els tres primers classificats, que són ara a sis punts.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.