El Patí Hoquei no pot amb un Oviedo més efectiu de cara a porteria

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (2-3) a casa contra l'Oviedo a la 18a jornada de Primera Divisió. Els santcugatencs han anat per darrere en el marcador durant tot el partit, i és que als nou minuts de partit David González ha avançat els visitants. Al segon temps els locals han sortit molt més intensos i han creat més opcions, però de nou han estat els ovetensos els que han marcat. Eloy Gaspar ha fet creure en la remuntada amb el primer gol local, però García, fent el segon del seu compte particular, ha tornat la distància de dos gols amb l'1 a 3. Pablo Aguarón de xut llunyà ha posat emoció a un minut per al final del partit, però Roger Riba no ha pogut transformar un penal que hagués suposat l'empat.

El Patí Hoquei veu com el somni de l'ascens es va esvaint poc a poc. Ara ja són 10 els punts que separen els santcugatencs de l'ascens, després d'una jornada en què els de Zanón han donat vida a un dels rivals més fluixos de Primera Divisió, el penúltim classificat, l'Oviedo. Ara bé, la característica que ha marcat el partit d'aquesta jornada ha estat la manca d'encert dels locals. Malgrat crear oportunitats i dominar en el joc, David González ha avançat els visitants. Els de Zanón ho han seguit intentant, però al descans el resultat s'ha mantingut amb l'1 a 0. La mitja part ha semblat donar forces als vermell-i-negres, que han començat a cercar amb més encert i velocitat la porteria rival. Quan semblava que més a prop estava l'empat ha arribat el segon dels visitants, marcador que feia posar el partit molt coll amunt als de Sant Cugat. Eloy Gaspar ha escurçat distàncies amb el primer gol local, però Pablo García s'ha encarregat d'apaivagar les esperances del Patí Hoquei amb un nou gol. Ara bé, la moral i l'actitud dels santcugatencs han fet que no es rendissin, i a un minut per al final un incansable Pablo Aguarón ha fet el segon. Hi ha hagut emoció fins el darrer instant, i és que el partit bé podria haver acabar en empat. A mig minut d'acabar el matx Roger Riba ha tingut opció d'igualar amb un penal, que el porter de l'Oviedo, molt inspirat durant el matx, ha aturat. El tècnic del Patí Hoquei, Albert Zanón, reconeix que han tingut moltes opcions tot i afirmar que no és senzill materialitzar-les en gol, i que això ha dut l'equip a jugar amb certa precipitació.

Albert Zanón

Hem tingut moltes opcions, el normal és que ens l'haguessim endut. Ens ha pogut una mica la precipitació.

Aquesta derrota manté els santcugatencs setens, i veuen com les places d'ascens són ja a 10 punts quan manquen quatre jornades per al final de la competició.