El femení del Patí Hoquei guanya l'Arenys de Munt i puja de categoria

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHSC) guanya (4-2) l'Arenys de Munt i aconsegueix l'ascens matemàtic a OK Lliga. Les santcugatenques han fet els deures i han superat clarament el conjunt maresmenc tornant a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal un any després del descens i a falta de cinc jornades per al final de temporada.

Dos gols de Maria Rosa Tamburini i un d'Anna Espriu i un altre d'Elisensa Gassó han donat la victòria a les santcugatenques davant un Arenys de Munt que ha vingut amb un vell conegut de l'afició santcugatenca, l'exentrenador i exjugador del Patí Hoquei, Francesc Colomer. El domini del partit ha estat en tot moment santcugatenc, que ha marxat al descans amb un còmode 3-1. Ha estat la màxima golejadora de l'equip vermell-i-negre, Maria Rosa Tamburini la que ha obert el marcador amb un gol en el minut 8 de partit. Un gol que ha donat la tranquil·litat necessària i que encarrilava el matx. Posteriorment Anna Espriu ha fet un gran gol amb un fort xut des de fora de l'àrea i, minuts més tard, Elisensa Gassó ha anotat també el tercer per a les santcugatenques. Abans del descans les maresmenques han retallat distàncies amb un gol molt discutit per les locals en creure que no ha entrat la bola a la porteria.

En el segon temps, Maria Rosa Tamburini ha sentenciat el partit amb un gol de contraatac que ha deixat l'ascens a tocar de les locals. Les visitants han fet el segon i el marcador no s'ha mogut més finalitzant 4 a 2 per a les santcugatenques que aconseguien l'ascens directe a OK Lliga.

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Robert Rué, destaca l'èxit de les seves jugadores aconseguint pujant de categoria en una temporada en què l'objectiu era l'ascens.

Robert Rue

Sabíem que teníem equip per aconseguir l'ascens però volíem anar pas a pas. Estic content perquè al final hem aconseguit l'objectiu.

En acabar el partit, jugadores, tècnics i directiva han celebrat la fita a la pista. Encara resten cinc jornades de campionat i la propera les vermell-i-negres visiten la pista del Sant Feliu.