El Patí Hoquei cau contra el CP Tordera en un partit de tu a tu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat cau (0-2) contra el CP Tordera, segon classificat i clar aspirant a l'ascens, a la 20a jornada de Primera Divisió. Malgrat la igualtat en el joc, vibrant, elèctric i ofensiu, han estat els visitants els que han marcat per mitjà de Sergi Parra. El jugador del Tordera ha desfet l'empat a zero als primers minuts de la segona meitat, i ha rematat el matx amb un penal poc abans d'acabar el partit. Els santcugatencs han tornat a dominar en algunes fases del joc, però de nou han tingut mala sort de cara a porteria.

Mateix joc, mateix resultat, mateixa resignació. El Patí Hoquei Club Sant Cugat suma la cinquena jornada sense conèixer la victòria, però competint i lluitant de tu a tu amb els rivals de la mateixa manera que ho ha estat fent en els darrers enfrontaments. I en aquest cas la fita era encara més complicada, i és que un Tordera necessitat de punts per tal de seguir en posicions d'ascens ha arribat al pav 2 de la Rambla del Celler amb el suport de la seva afició i amb les piles carregades. Ara bé, els d'Albert Zanón no s'han quedat enrere i han presentat oposició, arribant al ritme dels de Tordera i, en alguns moments, superant-lo en velocitat i agressivitat. No obstant això, i com ja és tònica en els darrers enfrontaments, el primer en avançar-se ha estat el visitant. Al descans l'empat a zero no reflectia el joc ofensiu de tots dos equips, i als primers minuts de la segona meitat una de les arribades dels torderencs han acabat amb gol, obra de Sergi Parra. El Patí Hoquei ha intentat de totes les maneres empatar, s'ha mostrat intens, no ha abaixat els braços i fins i tot ha estavellat pilotes al pal. Però el càstig s'ha tornat a acarnissar amb els vermell-i-negres, que han vist com a les acaballes del partit els visitants han fet el segon, de nou, per mitjà de Parra. L'entrenador dels santcugatencs, Albert Zanón, lamenta la situació, sobretot, pels seus jugadors.

Albert Zanón

Em sap greu pels jugadors, perquè estan fent esforços. No és un tema de falta d'exigència.

Els de Tordera es mantenen en segona posició, en llocs d'ascens a Ok Lliga, mentre que els de Sant Cugat segueixen anclats a la vuitena posició.