L'Sfèric Terrassa sorprèn el Patí Hoquei femení i ajorna la lliga una setmana

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení encaixa la primera derrota de la temporada a casa (3-6) davant l'Sferic Terrassa i veu com aquesta setmana encara no es proclama campió de lliga. Les vermell-i-negres necessitaven un triomf per confirmar el títol, però les terrassenques han estat superiors des de l'inici i el conjunt santcugatenc que ha anat a remolc en el marcador s'ha vist superat en tot moment. La propera oportunitat per assolir el campionat serà la setmana vinent davant el Reus Deportiu B.

L'Sfèric Terrassa ha demostrat des de l'inici que no volia ser el convidat a la celebració de les santcugatenques. Amb tres ocasions clares les terrassenques s'han pogut avançar, i tot i que les vermell-i-negres han disposat d'una clara al minut 5 el primer gol ha estat de la visitant Silvia Ferrer. El Patí Hoquei femení ha fet un pal, i amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans. El segon temps ha començat amb una ocasió clara per a cada dequip, però un jugada de mala sort ha acabat amb un gol en pròpia porta de les locals. El gol de nou ha anat seguit d'un pal de les vermell-i-negres i en un minut nefast la visitant Regina ha fet el tercer de penal i el quart en una badada defensiva. Amb el partit perdut les vermell-i-negres s'han anat amunt i Rosa Tamburini ha escurçat distàncies, però de nou les visitants han tornat a marcar. En els últims instants el Patí Hoquei ha fet dos gols obra de Judit Navarro i Blanca Soldevila, però l'últim cop ha estat de les terrassenques fent el definitiu 3 a 6.

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat femení, Robert Rué, es lamenta de no haver guanyat la lliga en aquest partit, però creu que és de les derrotes d'on s'aprenen coses.

Robert Rué

Sol passar, quan tens ganes de guanyar costa amb els nervis.. És important per tornar a crèixer. Hem d'analitzar-ho fred.

Amb aquest resultat la Nacional Catalana es queda encara sense campió, però la setmana vinent les noies de Robert Rué tenen una nova oportunitat davant el Reus Deportiu B.