Ramon Madaula: 'El TNC és el pitjor teatre de Catalunya arquitectònicament'


  • Comparteix:

L'actor Ramon Madaula ha deixat ben clara la seva indignació amb la tasca que han fet els arquitectes a Catalunya a l'hora de dissenyar equipaments culturals. Madaula ha posat com exemple el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i ha carregat contra el seu arquitecte Ricard Bofill perquè segons ell 'a nivell arquitectònic és el pitjor teatre del país quan hauria de ser el referent'. L'actor creu que els millors teatres, en referència a la seva acústica, visibilitat i comoditat per als actors, són aquells que són centenaris i ha lamentat que els arquitectes 'mai preguntin als professionals del teatre quines són les seves necessitats'.

Durant l'entrevista al programa 'La Tarda' de La Xarxa, produït per Cugat.cat, l'actor també ha explicat com va començar en el món del teatre, què representa treballar amb la parella, quines són les qualitats que ha de tenir un bon actor a l'escenari i quins són els motius de la seva recent afialiació al PSC.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.