El mite d'Antígona versionat per Espriu clou el 9è cicle de Lectures a la Fresca


  • Comparteix:

El cicle Lectures a la Fresca ha tancat la seva 9a edició amb la versió espriuenca del clàssic d'Antígona, que ha tingut lloc als Jardins del Monestir. La directora de teatre i organitzadora d'aquesta proposta, Dolors Vilarasau, s'ha mostrat molt satisfeta per la fidelitat del públic i ha afirmat que més de 1.000 persones s'han acostat per veure i escoltar Espriu durant les tres setmanes que s'ha allargat la proposta.

El cicle Lectures a la Fresca ha ofert tres vessants molt diferents d'Espriu durant tres dijous. La primera proposta va ser una representació 'estripada' de l'autor, per seguir amb la seva faceta més divertida i cloure amb l'Espriu 'més cívic', tal com l'ha definit la directora de teatre, Dolors Vilarasau. La també organitzadora del cicle ha assegurat que és molt difícil atraure el públic amb l'obra d'espriu per la seva complexitat, però que 'se n'han ensortit'.

Dolors Vilarasau

Podem dir una valoració d'entre 1.300 i 1.500 persones en les tres lectures. Espriu té fama d'intel·lectual i de críptic i omplir places amb aquest autor és complicat, però ho hem aconseguit.

Més de 1.000 persones, segons l'organització, han participat d'aquesta proposta cultural que s'ha emmarcat dins els actes de l'Any Espriu.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.