Continuaran els arranjaments en instal·lacions esportives al 2014


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha avançat que seguirà apostant per millorar les instal·lacions esportives de cara als pressupostos de 2014. Conesa ha visitat els diferents equipaments arranjats aquest estiu i creu que cal seguir ajudant l'esport santcugatenc amb instal·lacions en bones condicions.

Mercè Conesa ha visitat la ZEM de la Rambla del Celler on s'han fet diferents arranjaments. La Sala d'Arts Marcials on el Club Karate Sant Cugat i el Club Jiu-jitsu Sant Cugat s'entrenen han millorat l'equipament amb protectors a les columnes i una lona que cobreix el tatami. Al pav-3 s'ha polit la pista i millorat l'enllumenat. A la ZEM Jaume Tubau s'ha canviat la gespa artificial del camp de futbol-7 que utilitza el Sant Cugat Esport i el paviment de la pista terratzo on alguns equips del Patí Hoquei Club Sant Cugat fan ús d'aquest equipament.

Finalment al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix s'ha substituït l'antic paviment sintètic, canvi de focus i finestrals i un nou accés a la pista. La inversió global d'aquests arranjaments ha tingut un cost de gairebé 240.000 euros de la partida de 514.000 que hi havia per a inversions esportives en aquest 2013.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que de cara al 2014 vol seguir millorant les instal·lacions.

Mercè Conesa

Hem de seguir atenent les demandes més urgents que tenen les nostres instal·lacions.

Conesa ha explicat que s'invertiran properament més de 170.000 euros en impermeabilitzar la coberta del pav-1 de la Rambla del Celler i renovar el parquet en unes obres que podrien iniciar-se a finals del 2013 o a inicis del 2014. Amb aquesta partida encara quedaran uns 100.000 euros en inversions per al 2013. L'alcaldessa creu que han de prioritzar que els clubs s'entrenin en instal·lacions en bon estat.

Mercè Conesa

Hem d'aconseguir que la pràctica esportiva sigui confortable a les instal·lacions.

Conesa també ha avançat que el capítol d'inversions de l'any vinent estarà al voltant dels 300.000 euros.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.