El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení supera el Girona en el debut a la lliga


  • Comparteix:

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) s'imposa per la mínima (2-1) al Girona i suma els primers tres punts del nou curs. Dues dianes de Judit Navarro han estat suficents per superar un equip gironí que fins l'últim instant ha tingut opcions d'empatar el partit.

Tot i una pretemporada tortuosa on el conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) no havia guanyat cap partit, l'equip de Pep Mateo ha sumat els primers tres punts a la lliga en la primera prova del curs. El triomf contra el Girona s'ha començat a forjar en els primers minuts amb l'equip santcugatenc dominant el joc, però amb molts nervis. Judit Navarro ha anotat el primer gol del matx després d'una excel·lent jugada de la debutant Carol Escobar. Amb l'1-0 en el marcador, els nervis inicials de les santcugatenques s'han esvaït i les locals han passat a tenir el domini del partit.

En la segona meitat, les tornes han canviat i el Girona ha marcat en la primera ocasió que ha tingut. Thaïs ha fet l'igualada després d'aprofitar una pilota morta dins l'àrea santcugatenca. Les gironines haurien pogut posar-se per davant en el marcador després que l'àrbitre assenyalés un penal comès per Carol, però no han estat encertades de cara a porteria. L'entrada ha significat una targeta blava per la santcugatenca que ha obligat al PHCSC a jugar amb tres jugadores, però les visitants no ho han sabut aprofitar. Qui sí que ha estat encertada de cara a gol és Judit Navarro que ha culminat una bona jugada de contraatac i ha fet el definitiu 2-1. El Girona ha acabat el matx bolcat en atac i ha tingut diverses opcions per tornar a empatar el partit, però al final els tres punts s'han quedat al pav2 de la Rambla del Celler. El tècnic del PHCSC, Pep Mateo, destaca l'actitud encomiable de les seves jugadores.

Pep Mateo

Sabíem que seria un partit de pocs gols i de lluitar fins l'últim moment, i aquest s'ha decantat cap aquí. La pista ens ajuda molt i les noies han fet un treball encomiable.

La setmana vinent, el PHCSC femení visita la pista de l'Igualada que ha perdut 7-0 contra el Voltregà.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.