Anna Espriu s'erigeix en la guia del Patí Hoquei per vèncer l'Sferic Terrassa

Cinc gols d'Anna Espriu i un de Judith Navarro dónen el triomf (6-1) al Patí Hoquei Club Sant Cugat femení davant l'Sferic Terrassa en la 3a jornada de l'Ok Lliga. Les vermell-i-negres sumen el segon triomf en tres partits de temporada i es mostren com un equip sòlid en guanyar els dos partits disputats fins el moment com a locals.

L'Sferic Terrassa ha arribat al pav 2 de la Rambla del Celler buscant porteria des de lluny però Cristina Elié desfeia les ocasions amb bones aturades. El partit estava ple d'anades i vingudes fins que ha aparegut Anna Espriu per fer dos gols gairebé consecutius. L'Sferic ha pogut escurçar distàncies amb un penal que Elié ha aturat i en el contraatac Espriu ha fet el seu tercer gol. Les terrassenques han anotat mitjançant un llançament llunyà de Marta Montpart, però la golejadora del partit ha fet el seu quart gol abans del descans.

A la represa les visitants han sortit disposades a remuntar, però la bona defensa i els bons contraatacs han portat al 5 a 1, aquest cop obra de Judith Navarro. La rereguarda local es mostrava impenetrable i l'Sferic a més ha errat dos penals més. A les acaballes del partit Anna Espriu ha culminat la seva obra fent el sisè gol del seu equip i el cinquè del seu compte particular.

El tècnic vermell-i-negre, Pep Mateo, es mostra molt satisfet amb el joc del seu equip tot i tenir baixes importants.

Pep Mateo

Sabem que és una pista difícil per als rivals. Avui ens han sortit les coses que no ens van sortir ahir i marxem satisfets.

El proper partit del Patí Hoquei Club Sant Cugat és la setmana vinent davant l'Alcorcón.