El PHC Sant Cugat supera al Santa María del Pilar en un gran segona part

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení suma una nova victòria contra el Santa María del Pilar (6-4) en la cinquena jornada de l'OK Lliga. Les visitants s'han col·locat amb tres gols d'avantatge a la primera meitat, però les noies de Pep Mateo han remuntat després del descans.

El Santa María del Pilar ha trigat només cinc minuts en obrir el marcador mitjançant Cristina Cañadas. El conjunt madrileny ha seguit insistint en atac i l'anglesa Claire Currey ha marcat dos gols en dos minuts, que situaven un clar 0-3 a set minuts pel descans. El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha retallat distàncies amb un gol de Carolina Escobar.

A la represa, les jugadores de Pep Mateo han empatat el matx amb dos gols més de Carolina Escobar. Amb el marcador igualat, tots dos equips han desaprofitat un llançament de falta directa per avançar-se i han estat les vermell-i-negres, amb un gol de Blanca Soldevila, les que han signat el 4-3. Tot i la remuntada del Sant Cugat, les visitants no s'han rendit i Júlia de Andrés ha posat el 4-4 de penal. Un últim esforç del conjunt català ha deixat els tres punts a casa. Judit Navarro i Blanca Soldevila han marcat el dos últims gols.

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Pep Mateo, destaca la importància de guanyar en partits com aquest.