El Vilanova passa per sobre d'un tou Patí Hoquei Club Sant Cugat

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau golejat (2-5) davant del Vilanova en la vuitena jornada de l'OK Lliga. Dos gols de Judit Navarro han estat insuficients per contrarrestar l'efectivitat de la vilanovina Patricia Miret que ha marcat quatre dianes.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd el primer partit del curs a casa i encadena tres derrotes consecutives a l'OK Lliga. La d'aquesta jornada ha estat contra un Vilanova comandat a la perfecció per Patricia Miret. La vilanovina ha fet el primer dels seus quatre gols quan no havien passat ni cinc minuts de partit. Les locals es trobaven còmodes sobre la pista i han vist com Clàudia Miret ha fet el 0-2 en l'equador del primer temps. A partir d'aquí, el Patí Hoquei ha espavilat i ha jugat els millors moments del partit. Quan faltaven dos minuts per al descans, Judit Navarro ha retallat distàncies fent l'1-2.

A la segona part, les santcugatenques han tingut opcions per empatar el partit, però no han estat encertades de cara a porteria. L'opció més clara, d'Anna Espriu, ha estat en una falta directa que ha significat una targeta blava per Clàudia Miret i que ha deixat, per uns minuts, el Vilanova amb tres jugadores. Les santcugatenques han pagat cara la poca efectivitat i han vist com el Vilanova tancava el partit amb tres dianes més. Patrícia Miret ha fet l'1-3 quan faltaven vuit minuts de partit i la mateixa jugadora ha marcat aprofitant una falta directa. Amb el partit trencat, Judit Navarro ha maquillat el resultat fent el seu segon gol de la nit, però Miret ha tornat a respondre amb el definitiu 2-5. L'entrenador de l'equip, Pep Mateo, lamenta la derrota i creu que han tingut opcions d'empatar el matx.

Pep Mateo

Hem tingut opcions d'empatar el matx i si arribem a empatar estic segur que guanyem.

Amb aquesta derrota, el Patí Hoquei Club Sant Cugat encadena tres partits sense puntuar i es queda amb 9 punts. La setmana vinent, les santcugatenques visiten la pista del Gijón, tercer classificat.