El Patí Hoquei fa un partit molt seriós contra el cuer i se situa segon


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí guanya (4-0) contra el Santa Maria del Pilar a la 7a jornada de Primera Divisió i es col·loca segon. Tres gols de Marco Aguarón i un de Xavi Rubio han sentenciat un matx en què els santcugatencs han hagut de treballar molt contra un equip incòmode tot i la seva mala classificació.

El matx entre santcugatencs i madrilenys ha tingut un clar dominador en el conjunt local. En el primer temps han estat els homes de Lluís Galbas els que han portat la iniciativa del joc en tot moment i el Santa Maria del Pilar no ha inquietat gairebé la porteria defensada per Alain Rivero. Marco Aguarón i Xavier Rubio han fet els dos gols en el primer temps. En el segon, el Santa Maria del Pilar ha sortit buscant retallar distàncies i ha tingut alguna oportunitat. Però ha estat de nou el Patí Hoquei Club Sant Cugat de la mà de Marco Aguarón el que ha anotat dos gols més per tancar el marcador 4 a 0.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, destaca la perillositat de jugar contra equips com el Santa Maria del Pilar.

Lluís Galbas

Són partits difícils de preparar mentalment, perquè juguen de manera no ortodoxa. Hem tingut desequilibris, però els hem resolt bé.

La següent setmana els santcugatencs visiten la pista del Dominicos, novè classificat.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.