La Farga posa un somriure al Nadal amb l'espectacle 'Clown'


  • Comparteix:

Els alumnes de La Farga han tornat a posar música a l'actuació de Nadal amb l'espectacle 'Clown' aquest divendres al poliesportiu del centre. A través de la història d'un pallasso amb una crisi de 'fama', La Farga ha aplegat més d'un miler de persones al seu tercer musical.

400 alumnes de primària i 200 nois de secundària han desfilat durant una hora per l'escenari de La Farga per interpretar el musical d'enguany. Sota el títol de 'Clown', els protagonistes han fet riure el públic amb els esquetxos, a més de fer-los cantar al ritme de cançons conegudes amb lletres adaptades.

Alguns dels alumnes han destacat que aquesta proposta nadalenca ha tret el millor d'ells mateixos a l'hora d'actuar i compartir moments especials amb d'altres companys. Altres escolars han subratllat que el musical d'enguany és més divertit que els anteriors.

Alumnes

Fas amics d'altres cursos, és molt divertit. / El personatge és complicat, interioritzar dos caràcters ha estat difícil. / Aquest, a banda d'intentar ensenyar alguna cosa, és divertit.

Aquesta iniciativa, que ja arriba al seu tercer any, és fruit del treball de prop de mig any en què han col·laborat bona part dels treballadors de La Farga. El musical ha combinat coreografies i moments de reflexió dels pallassos protagonistes. D'aquesta manera, pares i alumnes han donat la benvinguda a les festes nadalenques.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.