El masculí del Patí Hoquei supera per la mínima l'Areces en un matx tens


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (2-1) el Club Patí Areces a la 9a jornada de Primera Divisió i es manté segon. Els gols han arribat en els darrers deu minuts mitjançant Bernat Tobías i Xavier Rubio, però al final han hagut de patir per endur-se la victòria després que els visitants hagin retallat distàncies per obra de Borja Bernardo a falta d'un minut i mig.

Un primer temps sense gaires ocasions i amb domini altern en el que s'ha arribat amb empat a zero al final dels primers 25 minuts. En el segon temps ha continuat el partit amb la mateixa dinàmica i després que els asturians hàgin fallat un penal, els santcugatencs han aconseguit obrir la llauna amb un gol de Bernat Tobías. Seguidament han pogut ampliar la renda amb dos penals que ha errat Marco Aguarón, però Xavier Rubio ha fet el segon que semblava que donava tranquilitat a l'equip de Lluís Galbas. A falta d'un minut i mig l'Areces ha fet el gol que donava emoció als darrers segons d'un matx que ha finalitzat amb una vermella directe pel porter asturià i protestes dels jugadors de l'Areces per l'actuació arbitral.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, comenta la importància dels tres punts.

Lluís Galbas

El partit s'ha complicat i però ja sabíem que necessitavem la victòria i al final hem pogut aconseguir els tres punts.

La següent jornada serà ja al gener, quan els santcugatencs visitin la pista de l'Arenys de Munt.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.