Mr. Scrooge es contagia de l'esperit nadalenc dels estudiants locals


  • Comparteix:

Més de 160 alumnes de les escoles Catalunya, Leonardo da Vinci i Angeleta Ferrer, acompanyats del Cor Infantil Sant Cugat, han fet canviar l'avar Mr. Scrooge amb les seves cançons nadalenques. Un any més, l'escenari del Teatre-Auditori ha servit per explicar la història de Charles Dickens i donar la benvinguda al Nadal.

'Un Nadal amb Mr. Scrooge' ha aplegat 164 cantaires dalt de l'escenari del Teatre-Auditori per explicar el conte de Charles Dickens. Alguns dels alumnes han compartit amb Cugat.cat l'experiència de compartir aquesta actuació amb altres escoles i amb el Cor Infantil.

Alumnes participants

Ha sigut una experiència molt bona. / Ha sigut una bona experiència barrejar-nos amb altres instituts i el cor, molt gratificant. / Que el Cor Infantil es barregi amb nosaltres està molt bé i podem participar.

Aquesta representació musicada organitzada per Aula de So ha comptat amb la codirecció musical d'Oriol Castanyer, que ha explicat a Cugat.cat els valors educatius, musicals i artístics de la proposta.

Oriol Castanyer

Hi ha un primer objectiu pedagògic, acostar els nens a un espectacle. Acostar el Cor Infantil als nens, i un objectiu artístic: presentar una funció d'una manera professional.

L'espectacle, d'una hora de durada, ha reunit mares, pares i més familiars en una trobada que vol transmetre un missatge de pau i felicitat universal.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.