Màrius i Meritxell Caralt ja tenen premi pel seu talent musical


  • Comparteix:

Màrius i Meritxell Caralt ja tenen la Play Station 4 que els acredita com a guanyadors del concurs 'Comparteix el teu talent' organitzat per Cugat.cat i amb el patrocini del portal Activitat Sant Cugat. Els dos germans han rebut el premi aquest dimarts a les instal·lacions del mitjà de comunicació local i han assegurat que el reben com un estímul per continuar amb la seva afició a la música.

Il·lusionats i agraïts. Així és com han rebut el premi els dos germans que han guanyat el concurs amb una cançó a cappela que ha obtingut 186 vots populars, superant els 130 del segon classificat. Meritxell i Màrius han donat les gràcies pel suport i han assegurat que això els anima a continuar al món de la música. El proper pas, han explicat, serà obrir un canal a Youtube on publicaran les seves propostes.

Guanyadors

Estem pensant a obrir un canal a Youtube per penjar més cançons. La resposta ha estat molt positiva. Volem agrair tots els vots que hem rebut.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha destacat la participació que ha generat la convocatòria i ha obert la porta a noves iniciatives encaminades a donar oportunitats perquè es coneguin les propostes creatives i amb talent que es generen a la ciutat.

Miquel Herrada

Una part de la nostra funció és ajudar a les persones creatives i amb talent perquè es puguin donar a conèixer.

El portal Activitat Sant Cugat ha estat el patrocinador d'aquesta convocatòria. La seva responsable, Berta Sàrrias, s'ha mostrat satisfeta de la participació i del talent que s'ha posat al descobert.

Berta Sàrrias

És una idea molt original i participativa. Felicitem els guanyadors i destaquem la voluntat de promoure el talent dels santcugatencs.

El premi ha estat una Play Station 4 amb un joc inclòs.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.