El Patí Hoquei femení fa el just i necessari per guanyar el Borbolla gallec


  • Comparteix:

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat derrota sense problemes (2-0) el penúltim classificat de l'OK Lliga, el Borbolla, i suma el primer triomf de la doble jornada que disputen les santcugatenques aquest cap de setmana. Blanca Soldevila i Judit Navarro han fet les dianes vermell-i-negres. L'escull d'aquest diumenge serà el cuer, el Traviesas.

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat inicia el 2014 de la millor manera possible, amb un triomf al pav 2 de la rambla del Celler. Les santcugatenques han iniciat el duel contra el Borbolla dominant sense problemes i tenint força ocasions sobre la porteria rival. Una d'aquestes internades l'ha culminat Blanca Soldevila fent l'1-0. Amb el gol, les corunyeses s'han estirat i han tingut un parell d'ocasions per empatar el marcador, però una Cristina Elie incomensurable ho ha evitat.

A la represa, s'ha repetit la història de la primera part. Les santcugatenques han dominat de principi a fi i les visitants han tingut alguna ocasió tímida per retallar distàncies. A l'equador del segon temps, Judit Navarro ha rebut una pilota al mig del camp i ella sola s'ha guisat una jugada espectacular per posar el definitiu 2-0. Les locals podrien haver ampliat la distància en el marcador, però la portera visitant també ha esta molt precisa en tot el partit. El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Pep Mateo, valora que l'equip s'hagi sobreposat a les dificultats.

Pep Mateo

No hem passat massa angúnies tot i la baixa de la Carol. Ens hem sabut imposar a les dificultats i hem guanyat. Era el que importava.

Amb la victòria, el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení suma 12 punts i aquest diumenge torna a jugar, en aquest cas contra el cuer, el Traviesas, a dos quarts d'una del migdia.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.